Helg i Halmstad

Har varit lite seg med att uppdatera här... Skulle ha skrivit lite när jag kom hem hade jag tänkt, men det blev inte av. Orken fanns inte riktigt där, och igår blev det inte heller av. Men bättre sent än aldrig, som det så fint heter...

I fredags begav jag mig ner till Halmstad för att fira Leo som fyllde 26. Dagen började givetvis med att tåget var försenat. Var lite orolig där ett tag att jag skulle få sitta i Göteborg i flera timmar i väntan på nästa tåg, men som tur var går Öresundstågen ofta, så när vi väl kom fram fanns ett nytt tåg som gick 10 min. senare... Ibland har man ändå tur!

Väl framme i Halmstad möttes jag upp av Leo och senare kom även Tina. Efter en sväng på Coop åkte vi till Oskarsström. Där blev det filmkväll hos Donald, och även lite provsmak av bullar och annat gott som Sarah och Donald hade bakat.

Får säga att jag är grymt imponerad över hur alla ställde upp och hjälpte till så till Leos fest! Sarah och Donald bakade, Linda och Marcus stod för den goda maten på festen och Tina fixade smaskiga Desserter! Vilket härligt gäng! Ja, inte bara därför såklart...

Jag ville också hjälpa till... Så jag fick skriva ihop charader och blåsa ballonger. Alltid nått =)

Festen var väldigt lyckad. Blev en mycket trevlig tillställning med god mat, roliga lekar och trevligt sällskap. Leo fick en hel del lustiga presenter. Bl.a. en Boratdräkt som han "tvingades" ha på sig hela kvällen...

När alla hade kört charader och mina lappar var slut fick jag höra "nu ska du allt få igen!" och sen skrevs det lappar hej vilt från flera olika håll, och sen var det min tur att imitera allt från Ingvar Carlsson till Arnold Schwarzenegger med efterföljande meningar. Hämnden är visst ljuv...

Festen började lida mot sitt slut och folk droppade av efter hand. Sista spelet för kvällen var kampen mellan Kvinna och Man. Vi var från början av det spelet 4 tjejer mot 4 killar, men spelet drog ut på tiden och till slut var det bara jag och Thomas kvar. Och NÅN måste ju vinna, så är det bara. Så där satt vi. Till halv 5 på morgonen. Dock får jag erkänna att man många gånger hoppades på att det skulle ta slut när en av oss kom fram till försvarslinjen, men istället skickades vi båda oftast tillbaka till start. Och så började det om igen... Hur som helst slutade det med att jag vann tack vare ett kort som skickade mig raka vägen till målet. Då var det (äntligen) tack och godnatt.

Dagen efter var en riktig söndags-söndag. Vi satt ett gäng i Leos soffa och mer eller mindre bara hängde. Ganska nice det också i det sällskapet =) 


            

           

           

Smile!

Idag hade vi ett gäng äldre farbröder inne på jobbet. De skulle ha kaffe allihop, så det var ganska enkelt att sälja på dem lite bullar och korv och annat till det. En av gubbarna såg lite småbister ut, betalade sina grejer, sitt kaffe och köpte bullen som jag erbjöd honom och sen sa han lite bittert:
- Egentligen skulle du inte få le!

Jag fick för nån sekund en liten panikkänsla. Hade det hänt nått? Nått som jag borde vetat? Hade han pratat om en olycka som han trodde jag hört innan han kom fram? Isåfall hade det ju varit lite olämpligt att smila...

- Nähe... Varför inte det då? Lyckades jag förvirrat få fram.

Gubbens svar?

- Nä, det blir så dyrt...

På tal om att le. Igår var jag barnvakt åt Eve. Det blir man glad av. Gick och hämtade henne på dagis, och det gick väldigt bra. Hon ville visa hinken och spaden och tyckte att jag skulle vara med och leka. Var lite orolig att hon inte skulle vilja gå hem, men när jag sa att vi skulle gå visade hon glatt sin plats på hyllan och följde med ut till vagnen.

På vägen hem stannade vi i lekparken. Jag hade tänkt att hon skulle leka och att jag skulle titta på och ta lite bilder. Det hade inte hon tänkt. Moster skulle minsann också åka rutschkana. Mina argument om att kanan inte var gjord för tjocka tanter höll inte.

Några bilder hann det iallafall bli, av varierande kvalité. Det är inte lätt att fotografera någon som aldrig står still.

Väl hemma fortsatte lekarna. Allt ifrån att trösta en ledsen docka till att dansa till krokodilsånger. Roligast av allt var att stänga in moster i köket. Hon stängde grinden och skrattade hysteriskt, öppnade och visade att jag kunde gå ut, men när jag nästan var framme stängde hon grinden och skrattade ännu mer hysteriskt. När jag berättade detta för min syster sa hon: "Ja, hon älskar grinden. När hon styr den. När den är ivägen för henne är det en annan femma." 

                    
     Busunge                                   Bäverdans                            Smile!                                        Eve håller rent
 

                          
                                      Charmtroll                   

RSS 2.0