Pinsam felhörning


Jag: Min katt hasar runt på rumpan... Tror du det kan vara mask? Jag kan inte se nått i rumpan...

Mor: Ja... Det kan ju vara en analsex-infektion också...

Jag: hahahaha, Ja, men det är ju inte så troligt... haha

Mor: (låter fundersam) Nähe...? Varför inte det då?

Jag: (lite generad) Ja... eh... hehe, det är väl inte så vanligt att katter har analsex...

Mor: *Tystnad*

Mor: Jag sa faktiskt AnalSÄCKs infektion... du vet, det sitter en liten säck där... inget sex här inte...


Tur att man inte har telefon där man ser varann när man pratar... Logik, vad är det? 

Somliga går med trasiga skor...

På Martinas sida står att läsa; "A girl's just as hot as the shoes she choose". Jag antar att det här säger en hel del om mig då;


                              


Å andra sidan är det inte så kul att köpa skor när det aldrig finns några som passar. Var och shoppade med Elin igår och hittade ett par superläckra röda högklackade saker. Givetvis började de i storlek 36. Och glappade i hälen. Jaha. Som vanligt. Varför börjar skor alltid i storlek 36 eller större? Värdelöst. Frågade tjejen i butiken om hon hade några i min storlek, och hör och häpna; det hade hon! Dock inga snygga.

Fick ett tips av Hannah för ett tag sedan om en sida på nätet som har skor i små storlekar. Nätta fötter heter sidan. Gick in och kollade. Fy för den lede! Det fanns tantskor, sandaler, fotriktiga skor, kängor och några riktigt vidriga lågklackskor. Varför kan ingen göra snygga, läckra saker i mindre storlek? Finns ju massa skönheter i 36 och uppåt, borde inte vara så svårt att tillverka dem i 35 också...

Syrran tipsade om en dansbutik som har små skor. Högklackat redan från stl 31 tydligen. Tycker det verkar lovande. Dansare har ju alltid snygga skor. I allafall i TV ;)

Är det nån tävling?

Missade inomhus-VM i friidrott eftersom det var min jobbhelg, men lite hörde man ju på radion.


Jag:       
- Det verkar inte gå så bra för Svenskarna...
Kollega:  - Vaddå? Är det nån tävling?

Och på tal om tävling. Snart drar säsongen för PCC igång igen. Det ska bli så spännande att se hur det går. Kommer det bli 3:e gången gillt för Mangs i år? Eller kommer Rudholm ta över tronen nu när han övergett STCC för Carrera? Kommer Larsson ta revanch för förra året? Kommer Prins Carl-Philip klättra ännu mer i placeringslistan?

Och när vi ändå talar om tävling... Melodifestivalen. Vilken flopp! HUR kunde Bergendal vinna? Ibland kan man ju nästan tro att Svenska folket VILL ha en 18:e placering i Eurovision...? Pinsamt. Dåligt.

En liten fingervisning borde ju ha varit att INGEN av de Europeiska jurygrupperna (som för övrigt enbart är med och röstar för att få fram ett bidrag som går hem i Europa) gav några 12:or till Bergendal. I Sverige är hon känd för att hon var med i Idol. I Europa är hon den nobody som hon faktiskt är. Och för att lyckas då måste man ha nått som överglänser de andra tävlanden. Utstrålning. En fantastisk röst. En grym låt. En häftig Show. Bergendal har... eh... ingenting.

Men man får väl säga som den fantastiska kommentatorn under hockeyn i OS; "Bollen är rund! Och en puck är ju som en fotboll. Ja, fast mindre. Och platt."


Vår i luften

Äntligen börjar våren så sakta nalkas! Underbart! Är verkligen trött på kylan och snön nu.

Idag sålde de jordgubbar på ICA. Svenska! Köpte en liter av de halvt oätliga, stenhårda bären. Antagligen hade de målat dem röda...

Men ändock. Jordgubbar. Heja våren!

Försökte mig på årets första löppass idag också. Det gick väl sådär. Kom ungefär en km innan jag insåg att det inte var frågan OM man skulle bryta ett ben om man fortsatte. Utan HUR MÅNGA. Vände och gick hemmåt istället.
 
Ett annat vårtecken är att GB-gubben varit och fyllt upp landets frysboxar med årets nya glassar! Jag och en kollega stod och kikade igenom sortimentet och kommenterade de nya sorterna. Fanns en del som kan vara värda att testa. Min kollega pekade på en som såg ut som en gitarr.

Kollega:  - Kolla! Här var en häftig sort!

Jag:        - Ja! Och kolla den här, den ser ut som en Smilegubbe!

Kollega:  - Men Channah! Det är ju en Barnglass!

Hmm. Jag undrar just vad gitarrglassen var... En glass för kostymklädda män i 50-årsåldern?

Och så det bästa vårtecknet av allt: Semesterlistorna har kommit upp! Och med dem spekulationerna om vad man ska göra i sommar. Jag vet ännu inte riktigt vad jag ska göra av min sommar. Kanske blir det midsommar i Halmstad i år? Kanske blir det St. Petersburg? Kanske blir det nån Ålandskryssning? Kanske blir det nån utlandsresa till varmare breddgrader? En och annan tur i landet lär det i vilket fall bli eftersom vännerna valt att bosätta sig på så olika platser. En sommar av couchsurfing kanske? ;-)



                                                    
                                    Barnglass!                                   INTE barnglass?



Gubbhumor?

 
En äldre man kommer fram och lägger upp sina grejer;

Jag:   -  Vill du ha en bilaga till den?
Man:  -  *inget svar*
Jag:   -  Var det bra så?
Man:  - 
*stirrar ner i plånboken, svarar fortfarande inte.*
Jag:   -  
Då kom vi upp i 43,50...
Man:  -  
(Tittar upp och säger med tunn röst) Va?
Jag:   -  (lite högre) 43,50 kom vi upp i...
Man:  -  Va? (lägger upp handen bakom örat för att visa att han inte hör så bra.)
Jag:   -  (väldigt tydligt) 43,50!
Man:  -  (nästan skriker) VA??
Jag:   -  (höjer rösten ordentligt och lutar mig fram så han ska höra) FYRTIOTRE OCH FEMTIO!!!
Man:  - 
Du behöver inte skrika! Jag är inte döv!

(Får man strypa gubbar?)


Vilken helg!

Haft en helt perfekt helg. En sån helg man alltid borde ha, d.v.s. fullt upp hela tiden i goda vänners lag!

Fredagen spenderades tillsammans med Nina på restaurang Ceasar. Det blev en mycket trevlig kväll, som avslutades lite annorlunda (men betydligt bättre) än vi hade räknat med...

På Lördagen var det så dags! Äntligen! Hade sett fram emot denna dagen ett bra tag. Inflyttningsfest hos Anna i Skövde! Skulle bli så kul att träffa alla igen. Eller alla och alla... Några hade ju fått förhinder av olika slag tyvärr, men det var ändå riktigt roligt att stöta på "gänget" igen.

Allt gick enligt planerna. Tåget var i tid, och jag blev mött på stationen av Anna & Hannah. När vi hade mötts gick vi upp på stan i Skövde för att ta en tur på systemet och inhandla en bikini åt Hannah. Det är med andra ord inte bara jag som köper bikini mitt i vintern! Dock har hon väl lite mer anledning att göra det eftersom hon åker till Asien nästa helg och blir borta till Maj. Avundsjuk? Jag?

Lagom när vi var klara hade Totte och Leo anlänt med bil från Halmstad och väntade oss vid OKQ8.

Blev lunch på en pizzeria där vi hann med många roliga samtalsämnen innan vi begav oss hem till Anna.

Vi hade en trevlig kväll med sällskapsspel, många skratt och gott att dricka. Blev en hel del lustiga historier, en väldigt långdragen omgång av Yatzy och en hel del pikar om Thomas halländska dialekt. Rått men hjärtligt, såklart! Lite senare anslöt även Annas pojkvän till festen och det blev en mycket lyckad kväll.

Vi fick även hjälpa Anna att rensa lite i frysen. D.v.s Äta upp hennes bullar och kakor. Och det är ju klart att man offrar sig för en vän ;-)


                              
                                                                           Uppställning i soffan

Kom hem från Skövde mitt på dagen på Söndagen och senare kom Nina över på lite kortspel. Kvällen tillbringades med en film. Saw 6. Man kanske borde ha sett de andra 5 filmerna först för att hänga med helt i alla vändningar... Men den var helt ok ändå.

Så. Nu är det Måndag igen. Den här helgen gick verkligen fort! Men det är väl så det ska vara... Säger som Totte;
- Vila kan man göra när man är död.



RSS 2.0