Vilken helg!

Haft en helt perfekt helg. En sån helg man alltid borde ha, d.v.s. fullt upp hela tiden i goda vänners lag!

Fredagen spenderades tillsammans med Nina på restaurang Ceasar. Det blev en mycket trevlig kväll, som avslutades lite annorlunda (men betydligt bättre) än vi hade räknat med...

På Lördagen var det så dags! Äntligen! Hade sett fram emot denna dagen ett bra tag. Inflyttningsfest hos Anna i Skövde! Skulle bli så kul att träffa alla igen. Eller alla och alla... Några hade ju fått förhinder av olika slag tyvärr, men det var ändå riktigt roligt att stöta på "gänget" igen.

Allt gick enligt planerna. Tåget var i tid, och jag blev mött på stationen av Anna & Hannah. När vi hade mötts gick vi upp på stan i Skövde för att ta en tur på systemet och inhandla en bikini åt Hannah. Det är med andra ord inte bara jag som köper bikini mitt i vintern! Dock har hon väl lite mer anledning att göra det eftersom hon åker till Asien nästa helg och blir borta till Maj. Avundsjuk? Jag?

Lagom när vi var klara hade Totte och Leo anlänt med bil från Halmstad och väntade oss vid OKQ8.

Blev lunch på en pizzeria där vi hann med många roliga samtalsämnen innan vi begav oss hem till Anna.

Vi hade en trevlig kväll med sällskapsspel, många skratt och gott att dricka. Blev en hel del lustiga historier, en väldigt långdragen omgång av Yatzy och en hel del pikar om Thomas halländska dialekt. Rått men hjärtligt, såklart! Lite senare anslöt även Annas pojkvän till festen och det blev en mycket lyckad kväll.

Vi fick även hjälpa Anna att rensa lite i frysen. D.v.s Äta upp hennes bullar och kakor. Och det är ju klart att man offrar sig för en vän ;-)


                              
                                                                           Uppställning i soffan

Kom hem från Skövde mitt på dagen på Söndagen och senare kom Nina över på lite kortspel. Kvällen tillbringades med en film. Saw 6. Man kanske borde ha sett de andra 5 filmerna först för att hänga med helt i alla vändningar... Men den var helt ok ändå.

Så. Nu är det Måndag igen. Den här helgen gick verkligen fort! Men det är väl så det ska vara... Säger som Totte;
- Vila kan man göra när man är död.



Kommentarer
Postat av: Totte

Väl godkänd rapport från Skövde-äventyret, speciellt sista raden ;)

2010-03-03 @ 17:13:05
URL: http://ulftotte.blogg.se/
Postat av: Nina!

Ja det var en eventrik helg, vi kanske borde ta ett saw 1-5 maraton,



(spänningen är fortfarande olidlig)

2010-03-03 @ 19:44:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0