Vilken äckligt beräknande jävel...!

Idag har jag haft en snattare på jobbet. Det gör mig så arg så blodet kokar! Vilken idiot! Och det verkar inte vara första gången. Han vet precis hur han ska gå till väga för att lyckas... Men han hade inte räknat med den uppmärksamma kund som såg honom. Ha!

Jag står i kassan och har lite kö. Han står och kollar på skivor. Ingen person man direkt lägger märke till. Hade inte kunden sagt till hade snatteriet aldrig upptäckts. Men nu sa kunden till mig och jag kunde kolla igenom övervakningskamerorna. Åh, vilken beräknande jävel!!!!

Han kollar på skivorna... Tar upp nån, ställer tillbaka den, går bort från skivorna, kollar sig omkring, går tillbaka till skivorna, håller hela tiden koll på var i kassan jag är och vart jag kollar, har också noga koll på kön och om nån ser honom. Tar upp en eller två lågprisskivor, går med dem fullt synliga i handen och ställer sig sist i kön som om han tänker betala. På så vis vet han att ingen nu misstänker eller kollar på honom. Han har ju bara tagit en skiva och ställt sig i kön...inget skumt med det... MEN, så stoppar han på sig skivan i en ficka han har på magen. Står kvar i kön och kollar så ingen sett honom, pratar lite med en tjej längre fram i kön, väntar tills jag går iväg för att göra mat åt en annan kund, och vänder sedan och går ut! Vilken äcklig jävel!!!

kommer han nånsin tillbaka ska jag giva honom på moppo!!!

Vidarebefordran och PCC

Vidarebefordrar: Om någon vecka ska Fuglesang ut i rymden igen. När han kommer tillbaka ska alla ha klätt ut sig till apor. Det är viktigt att ni sprider informationen till era vänner och att alla är med, annars funkar inte skämtet!

Har f.ö varit på Porsche carrera cup idag... Hur kul som helst! Bilder kommer inom kort!

Hur ska man sammanfatta dagen? Kanske nått sånt här; Tony Rickardsson är grymt trevlig! Maten var underbar! Männen vackra, Bilarna snabba och förarna grymma. Fick en bild på prinsen, Och den jag trodde skulle vinna, var inte den som vann.... Det får duga! ;-)

Tack tjejer för en trevlig dag!!

Märkligt fenomen...

Kan någon förklara för mig hur det kommer sig att man åker på grillkväll för att fira min far som fyllt 55 och min syster som fyllt 24, och ändå kommer hem med kameran mestadels fylld av bilder på Eve?!?

                                                    

                                             
                                              Festens medelpunkt...?

Sött

"Det gör inte så mycket om man har olika färg på huden. Det viktiga är att man har samma färg på hjärtat!"

Sagt av en liten pojke på macken idag, barn kan verkligen vara kloka...

Min betydelse

Mitt namn;    Personen är känslig för (och kan ha svårt att ta) komplimanger. Spelar inte gärna andra fiolen. Har en stark personlighet, men är vänlig och ärlig. Är duktig på jobbet och uppnår därigenom mycket. Har ett kärleksfullt sinne.

Ha! Jag som alltid trott att det är arv och miljö som skapar den man är. Men här är det ju tydligt att det är namnvalet som avgör. Allt stämmer ju! Ska jag tacka eller förbanna mina föräldrar nu? ;)

Min systers namn passar också väldigt bra in på henne;   Personen har känsla för stil & skönhet och har en stark livslust. Hennes Passion och entusiasm smittar av sig på andra. Hon jobbar hårt och är alltid ärlig och uppriktig.

Like a glove!

Mitt stjärntecken stämmer också alldeles för bra in på mig. Som om det vore skrivet om mig;


"Du är positiv och har energi. Du har ofta bra idéer och gillar att drömma. Du bygger luftslott som snabbt rasar, men det gör inget, för när ett rasar har du redan tre nya på gång...

Du älskar att vara i centrum! Om någon nämner ditt namn så måste det vara positivt.

Du gillar att vara spontan och har svårt för rutiner. Du gör saker hellre än bra och det viktiga är att ha roligt. du är väldigt kreativ i ditt tänkande och har många ytliga bekanta runt dig. Dina svagheter är att du pratar för mycket och för högt... "

Kunde inte skrivit en bättre beskrivning själv om mig än den, och ändå är den ju egentligen inte om mig...
Eller är den det? 


                                                             
                                            



 


RSS 2.0