Lycka!

Idag fick jag ett usb-minne av min mor med en massa bilder som jag haft på hennes dator, som jag nästan hade glömt! Underbart! Vilken skattkista! Massa härliga och roliga bilder från både högstadie och gymnasie-tiden. Sitter och småler för mig själv. Det här är lycka! Små ögonblick fångade på bild...

Det var nya bilder som mamma tagit också. Från julafton, bl.a. Och Lucialoppet. Och Birka. Lite makabert med ett slaktat vildsvin, men alla tar ju kort på vad de själva känner för ;)

Kanske ska förtydliga det där med Birka. Det är inte båten Birka, utan vikingastaden.

Sen måste jag hänga ut min mor lite också. Tycker det är väldigt roligt att hon döpt alla bilder från Birkaresan (som alltså föreställer mig, min far och olika vikingagrejer samt natur) till: "Katter".  Bilderna heter nämligen Katter003, Katter004, Katter005 osv. Misstänker att hon lagt in bilder på katterna i någon annan fil och sedan har datorn fortsatt döpa alla bilder till samma med stigande nummer, men ändå. När man bara ser denna mapp är det väldigt roligt. 

Några bilder från skattkammaren; 


            
  
           



Och så självklart; Vildsvinet "Katter 0014" ;)



 

Bara så ni vet...

Så gör det onödigt ont att klämma fingrarna i bildörren...

Klänningar och Isbjörnar

Woho! Har fått hem klänningen, och DEN PASSAR!!!! =D

Var lite bök med dragkedjan, men med lite hjälp (blinkar åt Anna) så ska det inte vara några problem =)
Och så var den ju såklart lite lång, men så är det ju alltid när man är pygmé... Men inte värre än att det går att fixa. Är så nöjd nu! Skönt att slippa fundera mer!

Nu är det bara en vecka kvar till julafton. Kan inte påstå att jag känner nån julstämning än, trots att jag både ätit julbord och skickat iväg alla julkort... Men den kommer väl. Om inte annat så på julafton.

Snart klar med julklapparna också. Stackars Nina fick följa med mig medan jag velade i butikerna. Kan inte ha varit så kul att gå med nån som aldrig kan bestämma sig, men hon fick ju iallafall se sina dansande isbjörnar...

Jag tycker så otroligt synd om de som jobbar på teknikmagasinet på Marieberg. Tänk er att ha ett mekaniskt band som spelar samma 4 jullåtar om och om och om igen HELA dagarna, under hela december... Stackars människor. Att de inte blir galna är ett under...

Nina håller dock inte med om min analys. Hennes tanke om det hela är att man måste bli lycklig av att ha en utsikt över dansande isbjörnar. Hmm. Jag är tveksam. Ytterst tveksam.


To buy...

...or not to buy, det är frågan... 

                              

Den är ju riktigt fin, men den kostar tyvärr där efter också...

Så. Beslut, beslut...

                                     För                                           Emot
               Då vet jag vad jag ska ha på nyår           Kan man nånsin ha den till något annat?
               Den är riktigt fin!                                         Den kostar därefter...
               Jag har ju faktiskt råd...                             Men är det värt det?
               Vore ju kul att ha en fin blåsa...               Å andra sidan brukar jag se rätt fånig ut i klänning...
               Because I'm worth it...                               Or am I...?

Tur att det är ett tag kvar till nyår... =/

              

RSS 2.0