Är det nån tävling?

Missade inomhus-VM i friidrott eftersom det var min jobbhelg, men lite hörde man ju på radion.


Jag:       
- Det verkar inte gå så bra för Svenskarna...
Kollega:  - Vaddå? Är det nån tävling?

Och på tal om tävling. Snart drar säsongen för PCC igång igen. Det ska bli så spännande att se hur det går. Kommer det bli 3:e gången gillt för Mangs i år? Eller kommer Rudholm ta över tronen nu när han övergett STCC för Carrera? Kommer Larsson ta revanch för förra året? Kommer Prins Carl-Philip klättra ännu mer i placeringslistan?

Och när vi ändå talar om tävling... Melodifestivalen. Vilken flopp! HUR kunde Bergendal vinna? Ibland kan man ju nästan tro att Svenska folket VILL ha en 18:e placering i Eurovision...? Pinsamt. Dåligt.

En liten fingervisning borde ju ha varit att INGEN av de Europeiska jurygrupperna (som för övrigt enbart är med och röstar för att få fram ett bidrag som går hem i Europa) gav några 12:or till Bergendal. I Sverige är hon känd för att hon var med i Idol. I Europa är hon den nobody som hon faktiskt är. Och för att lyckas då måste man ha nått som överglänser de andra tävlanden. Utstrålning. En fantastisk röst. En grym låt. En häftig Show. Bergendal har... eh... ingenting.

Men man får väl säga som den fantastiska kommentatorn under hockeyn i OS; "Bollen är rund! Och en puck är ju som en fotboll. Ja, fast mindre. Och platt."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0