Fiskeboda!

I tisdags åkte vi till Fiskeboda med jobbet, för ett 24-timmars med andra stationer runt om i landet. Måste säga att det var GRYMT kul!!! Riktigt proffsigt arrangerat och bara en massa trevliga, glada, människor! Sånna här dagar får det gärna komma fler av!

Vi kom dit på förmiddagen och det första som hände var att chefen tog fram sin "bärbara", eller bärBAR kanske vore ett mer lämpligt ord... En väska klädd i sammet, med fyra spritflaskor i. Så vi satte oss på grabbarnas rum och tog oss lite groggar och öl innan vi gick upp till tältet och väntade på att det hela skulle börja. Kan tänka mig att vi stack ut en hel del när vi kom... En som hoppade på kryckor, en med långt skägg, Lena och Edin som är ett huvud längre än alla andra, och så jag med min fäbodjänta-tröja... Och så chefen då förståss. Honom var det nog ingen som missade den dagen... ;-)

Dagen började med ett seminarium uppe på herrgården. Kul att få höra hur andra stationer jobbar och vad som ska hända i framtiden...

Sen var det dags för lekar och tävlingar! Vi var tyvärr inte bäst på nånting, men vi var ju å andra sidan inte sämst på något heller... Började med att vi skulle paddla... Vi satt fyra stycken med förbundna ögon i en roddbåt och skulle paddla en viss bana, guidade av en som satt i fören och såg hur vi skulle åka... Det gick riktigt bra! Och kul var det! =)

En annan av lekarna var att lägga pussel. Man skulle få ihop en fyrkant av några masonitskivor i olika storlek och form. Den bästa gruppen klarade det på en minut. De sämsta på 33. Vi gjorde det på 8, så det var ju lite medelmåttigt, men huvudsaken är ju att det är kul, som man alltid säger när man inte vinner... ;)

När alla lekar var avklarade öppnade baren. Allt kostade 20 kr. Helt ok pris... Vi satt nere vid vår stuga och pratade och skrattade i väntan på kvällsmaten. Vi delade stuga med bl.a. Charlottenborg, ett mycket trevligt gäng!

Strax innan maten gick vi ner och satte oss på "uteserveringen" en stund. Oslagbar utsikt! Så fint att sitta där och se solen gå ner över Hjälmaren...

Efter maten började festligheterna... Nu var det inte tal om att hålla sig till sitt eget gäng längre, utan alla pratade med alla och det var hur kul som helst... Vi dansade natten lång och hade små roliga konversationer... En kille trodde att jag var 27... Ska man ta det som en komplimang eller en förolämning??? Nåja, han var ju söt, så han kommer väl undan med det ;)


                           
                              Utsikt från uteserveringen... synd att klaga! =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0