Halmstad

Oj, vad tiden går fort ibland...! För en vecka sedan vid den här tiden var jag i Halmstad och lekte charader, och nu har plötsligt en till arbetsvecka gått...

Förra helgen åkte jag och Anna ner till Halmstad och bosatte oss i Leos vardagsrum. Det blev en riktigt rolig helg med en massa lekar och bus.

På fredagen var både jag och Anna trötta efter långa arbetsdagar och en småseg tågresa, men det glömde vi snabbt bort. Hemma hos Leo blev det ett kärt återseende av Halmstadsgänget, och en uppdatering om Annas minst sagt bökiga spisar och spisköp.

Då det visade sig att Leo hade en likadan spis som Anna varit på jakt efter föreslog jag att de kunde ha delad vårdnad om den istället. Men Anna konstaterade att hennes nya trots allt hade en garanti... (Vilket givetvis innebär att den inte kommer gå sönder förrän en eller två dagar EFTER att den gått ut...)

Vi började kvällen med lite kortspel medan Leo överraskade oss med mat. Och vilken mat sen! Supergott!

Efter middagspausen blev det så dags för charaderna. Och med dem många gapskratt!

Det var dock inte helgens enda lek, eller sista gapskratt. Tvärtom!

På lördagen var vi på Arosfortet. Påminner lite om Boda Borg, fast i en mindre skala. Vi delade upp oss i två lag och sedan körde vi i 2 timmar. Dagen efter fick jag dock inse att man inte är så tränad som man tror. Vilken träningsvärk jag hade efter armcyklingen! 

Väl hemma igen fixade vi mat. Anna, jag och Leo trängdes i köket, och det där med "ju fler kockar..." kanske stämmer trots allt, för trots att vi var tre som lagade mat, var det ingen som tänkte på att salta potatisen... Tur att mos är lätt att krydda i efterhand ;)

Senare på kvällen gick vi hem till Thomas på lite förfest. Där tog jag fram det berömda spelet. Blev lite kniviga ställningstaganden, knasiga uppdrag, och ännu mer skratt. Roligaste uppdraget fick GB. Han skulle hälla en deciliter vatten över huvudet och låta det rinna ner på kroppen. Skulle han göra det? Vi andra skulle ta ställning till om han skulle anta utmaningen eller inte. Nej, tyckte jag, han kommer inte att göra det, han ska ju ut på krogen sen, då vill man ju inte vara blöt... Nån annan konstaterade att han jobbar ju i vatten, så det här är ju ingenting för honom...

Hur som helst tänkte ju GB ett steg längre än vi andra, och tog av sig tröjan. Och sen lät han Thomas överösa honom med vatten. Ska inte avslöja för mycket, men under det här uppdraget blev det en hel del roliga ordväxlingar...

Halva gänget gick ut på krogen och halva gänget hängde med oss hem till Leo. Där fortsatte vi med spelet ett par omgångar till. Blev många tokigheter att skratta åt. Allt från att Anna stod i soffan och försökte lära oss andra kinesiska, till att vi alla skrev våra autografer på Donalds arm, till Stefan som åt en matsked stark senap (Blä!)

Kvällen blev sen, men till slut kom vi iallafall i säng. Eller i soffa, rättare sagt. Dags att ladda för söndagens äventyr.

Leo och Donald lät oss prova på Aikido. Det var riktigt roligt! Och det tog bort träningsvärken från armcyklingen! (Hallelujah).

Det var inte kul att lämna Halmstad, helgen gick alldeles för fort! Men nytta av aikidon hade vi redan på tåget på väg hem. Det var nämnligen mer än överfullt och vi fick stå till Göteborg. Folk trodde nog inte att vi var riktigt kloka när vi stod och sa till varann att hålla "L-positionen". Men å andra sidan hade vi ju bättre balans än nån av de andra...

    Tack för en toppenhelg =)


Kommentarer
Postat av: Leo

Gillas hårt :-)) Får hoppas det kommer fler tillfällen snart igen för Halmstad-weekends :D Mina soffor står alltid lediga för er ;-)

2010-12-05 @ 17:20:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0